Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 07 27

Baltijos įveikti nepavyko

Baltijos jūra nebuvo draugiška baidarėmis ją perplaukti ketinusiems klaipėdiečiams. Tai padaryti sutrukdė oro sąlygos.
Marius Norvaišas, Jurdanas Butkus ir Paulius Paulionis pasiryžę perplaukti Baltiją nuo Gotlando salos vienvietėmis baidarėmis
Marius Norvaišas, Jurdanas Butkus ir Paulius Paulionis buvo pasiryžę perplaukti Baltiją nuo Gotlando salos vienvietėmis baidarėmis. / Aurelijos Kripaitės nuotr.
Temos: 1 Žygis

Klaipėdos valdžia į tolimą žygį drąsuolius išlydėjo penktadienį, tačiau pirmadienį dėl didžiulių bangų žygį teko nutraukti. Žygeivius lydėjo jachta „Šatrija“ ir kapitonas Steponas Kudzevičius, jis jaunuoliams ir nebeleido tęsti kelionės. Vaikinai buvo įveikę pusę atstumo.

Paulius Paulionis bei Marius Norvaišas, kartu su bendražygiu Jordanu Butkumi buvo pasiryžę įveikti Baltijos jūrą. Jie savo žygį dovanojo Lietuvos vardo paminėjimo tūkstantmečiui ir prieš 15 metų tragiškai žuvusiam Pauliaus tėvui Gintarui Paulioniui, kuris Baltiją perplaukė du kartus, bet grįždamas žuvo.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius