-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 06

„Baltojo kaspino“ festivalis kviečia į viešą diskusija „Smurtas šeimoje vaiko akimis“

Gruodžio 8 d. 12 val., Fondas „Frida“, „Baltojo kaspino“ festivalio organizatorius kviečia į viešą diskusiją aptarti smurto prieš vaikus bei ypač vaikų – smurto liudininkų problemas. Kiek iš mūsų žinome, kaip jaučiasi vaikas, kuris yra skriaudžiamas, o iš aplinkos jam niekas nepadeda? Arba vaikas, kuris priverstas nebyliai stebėti, kaip smurtą patiria jo mama? O ar ar suaugę tokie vaikai gali užsigydyti emocines žaizdas ir nedauginti smurto?
Baltojo kaspino festivalis
Baltojo kaspino festivalis / Organizatorių nuotr.

Smurtas prieš vaiką, prieš moteris, priklausomybės, savižudybės, patyčios tampriai susiję, todėl diskusijoje aptarsime kokius veiksmus galų gale turi padaryti valstybė, kad apsaugotų savo vaikus (tiek patiriančius smurtą, tiek jo liudininkus), kokios gerosios praktikos mes galime pasimokyti iš Jungtinės Karalystės (lituanistinio darželio-mokyklos „Obelėlė“) bei kitų programų bei kodėl Lietuvoje buvo būtinybė keisti Vaiko teisių apsaugos pagrindų įstatymą.

Diskusijoje dalyvaus: Dovilė Šakalienė (Lietuvos Respublikos Seimas), Daiva Žeimytė (lrytas.tv), Renata Šakalytė-Jakovleva (TV3), Erika Burinskaitė (knygos „Dukra“ autorė), moderuos Daiva Baranauskė (Fondas „Frida“)

Aktyviai dalyvauti diskusijoje, (o negalinčius prisijungti prie mūsų Kaune, – stebėti jos tiesioginę transliaciją Baltojo kaspino festivalio Facebook svetainėje), – kviečiame visus: tiek specialistus (VTAS tarnautojus, socialinius darbuotojus, socialinius pedagogus, jaunimo darbuotojus, policijos pareigūnus), tiek tėčius ir mamas, tiek visus pilietiškai nusiteikusius žmones, kam rūpi kompleksinis ir nuoseklus darbas įveikiant smurto artimoje aplinkoje.

Vieša diskusija „Smurtas šeimoje vaiko akimis“ vyks gruodžio 8 d. 12 val. BEST WESTERN „Santakos viešbutis“, J.Gruodžio 21, Kaunas.

Renginys yra „Baltojo kaspino“ festivalio“ programos dalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius