-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 10

Bardai atžygiuoja į Klaipėdą

Trečiasis asociacijos „Bardų klubas“ rengiamas Bardų žygis per Lietuvą juda link finalinio etapo.
Renginyje svečiuos ir maestro Andrius Kulikauskas.
Renginyje svečiuos ir maestro Andrius Kulikauskas. / „Scanpix“ nuotr.

Bardų žygio metu jau aplankyti devyni Lietuvos miestai, sėkmingai „nuleistas desantas“ Austrijoje ir Šveicarijoje, daug įspūdžių, keletas sėkmingai į žygeivių gretas įsiliejusių jaunų ir vyresnių, bet plačiajai auditorijai mažiau žinomų atlikėjų.

„Talentingų, įdomių, galinčių sėkmingai koncertuoti, turinčių ką pasakyti žiūrovams ir norinčių įsilieti į „žygeivių“ gretas, dainuojamosios poezijos ir autorinės dainos atlikėjų gausa maloniai stebina, – sakė projekto meno vadovas Povilas Girdenis. – Šiemetinis žygis jau juda link pabaigos, todėl Klaipėdoje pirmą kartą į programą teks įtraukti papildomą numerį, vietoj aštuonių atlikėjų, scenoje pasirodys devyni“.

Greta Bardų klubo senbuvių Jono Bagdonavičiaus, Povilo Girdenio ir Sauliaus Lapėno, koncerte apsilankę žiūrovai turės puikią galimybę išvysti ir išgirsti vieną ryškiausių šiemetinio žygio atradimų − Marijaus ir Gintarės Liakų duetą, savo profesionalumu ir nuoširdumu nustebinusį tiek žiūrovus, tiek kitus koncertų dalyvius. Įdomią programą klaipėdiečiams ir miesto svečiams pristatys jaunas, talentingas, visada turintis ką pasakyti bardas Gytis Ambrazevičius bei neseniai solistės karjerą pradėjusi nuolatinė žygio koncertų vedėja Rūta Račaitė.

Bardų žygio koncertas I.Simonaitytės bibliotekoje – šeštadienį, 16 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius