Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 12

Šokas gimnazistams: išleistuvių šventės nebus, nes nėra ko įteikti

Klaipėdos universiteto „Žemynos“ gimnazijos abiturientai sutrikę – jie neturės išleistuvių, žyminčios svarbaus gyvenimo etapo pabaigą. Tuo metu mokyklos vadovai teigia, kad didesnis akcentas bus skiriamas paskutiniam skambučiui, o atsiradus skaitmeniniams atestatams – nebebus ko įteikti abiturientams, o ir praėję metai parodė, kad ši šventė rūpi tik kiek daugiau nei pusei mokinių.
Pilaitės gimnazistai švenčia išleistuves
Gimnazistai švenčia išleistuves. Asociatyvinė nuotr. / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Klaipėdos universiteto „Žemynos“ gimnazijos abiturientai žinią, jog jų mokymo įstaiga atsisako išleistuvių, vadina akibrokštu.

Apklausė, bet nusprendė patys?

Anot jų, niekas gimnazistų nuomonės neklausė.

„Mokyklos vadyba gimnazistams teigė, kad apklaustos visos dvyliktokų klasės, tačiau gimnazistai tarpusavyje kalba, kad kiti net nežinojo, jog vyksta apklausa. Maždaug po kelių dienų gimnazijos vadyba elektroniniu paštu išsiuntė vaikų tėveliams laiškus su anketa, kurioje reikėjo pažymėti, ar reikia išleistuvių šventės. Praėjus mažiau nei savaitei po apklausos, mokyklos vadyba pasakė, kad galutinis sprendimas ir bus jos“, – teigė laišką redakcijai parašę gimnazistai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius