Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 10 22

Bedarbiai pelnėsi iš narkotikų (video)

Uostamiestyje per kelias dienas trukusią stambią teisėsaugininkų operaciją su įkalčiais sulaikyti penki niekur nedirbantys narkotinių medžiagų platintojai. Su šia kompanija įkliuvo ir narkomanas.
Po uostamiesčio pareigūnų operacijos išaiškinta grupuotė, prekiavusi narkotikais.
Po uostamiesčio pareigūnų operacijos išaiškinta grupuotė, prekiavusi narkotikais.
Temos: 2 Bedarbis Narkotikai

Narkotinių medžiagų platintojų kompanijoje – dvi moterys. Jauniasia platintoja dar nepilnametė – jai tik šešiolika. Vyriausiam kompanijos nariui – 46-eri.

Rugsėjį Sausio 15-osios gatvėje sulaikytas vyriškis, turėjęs 9 lankstinukus su, kaip įtariama, heroinu. Netrukus buvo sulaikyta ir moteris su metamfetaminu.

Taip pareigūnai greitai atskleidė visą prekiautojų narkotikais tinklą. Per kratą vieno vyriškio bute Baltijos prospekte aptikta net 140 maišelių su metamfetaminu, 10 maišelių su heroinu bei 5 ampulės su diazepamu.

Vienas kompanijos vyriškių  jau teistas penkis kartus už įvairius nusikaltimus: plėšimus, vagystes, kūno sužalojimą, turto sugadinimą. Pastarąjį kartą teismo nuosprendį jam teko išklausyti šių metų sausį. Tuomet jam skirtas metų ir 9 mėnesių laisvės atėmimas už neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis. Kitas bendras teistas net 14-a kartų už įvairaus pobūdžio nusikaltimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius