Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 01

Bėgo aplink Gargždus

Tarptautinę vaikų gynimo dieną Klaipėdos rajono, Gargždų miestelio gyventojai pažymėjo ne tik visą savaitgalį trukusiais renginiais bet ir tradiciniu bėgimu aplink Gargždus.
Bėgimas aplink Gargždus
Bėgimas aplink Gargždus / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Bėgimas Gargždai

 

Jame rungėsi beveik 100 dalyvių iš viso Klaipėdos regiono. Jauniausiojo bėgimo dalyvio amžius viršijo vos 3,5 metų, tuo tarpu vyriausiojo – siekė net 68. Daugiau nei pusė bėgimo dalyvių varžėsi vaikų ir jaunimo amžiaus grupėse.

Organizatorių nuotr./Bėgimas Gargžduose
Organizatorių nuotr./Bėgimas Gargžduose


„Bėgimas – puiki aktyvaus laisvalaikio praleidimo forma, o taip pat – puiki galimybė pažymėti atmintiną dieną,- sakė antrąkart Birželio 1-osios sporto renginius Gargžduose kompanijos „Mars Lietuva“ korporatyvinių reikalų vadovas Ramūnas Severinas. – Dauguma tradicinių, milžiniško populiarumo sulaukiančių bėgimo varžybų visame pasaulyje buvo pradėtos rengti panašiomis aplinkybėmis, todėl tikimės, kad ši graži tradicija bus ir toliau puoselėjama Gargžduose bei ilgainiui pritrauks vis daugiau dalyvių iš Klaipėdos krašto ir visos Lietuvos“.
 

Be svarbiausiu birželio 1-osios minėjimo akcentu tapusio bėgimo, Gargžduose buvo rengiami koncertai po atviru dangumi, įvairių sporto šakų turnyrai, jaunųjų miestelio bei regiono talentų pasirodymai, į dangų pakilo per 1000 vaikų paleistų įvairiaspalvių balionų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius