-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 12

Biblioteka kviečia fotografuoti

Kauno apskrities viešoji biblioteka skelbia fotografijų konkursą ,,Aš bibliotekoje“, kuris vyks nuo sausio 10 iki vasario 10 dienos.
Kauno apskrities viešoji biblioteka
Kauno apskrities viešoji biblioteka / Bibliotekos nuotr.

Konkurse kviečiami dalyvauti visi, kurie naudojasi bibliotekos paslaugomis, lankosi vykstančiuose renginiuose ar tiesiog leidžia čia savo laisvalaikį. Nuotraukose turėtų atsispindėti tai, ką lankytojai veikia bibliotekoje ar jos aplinkoje.

Pasak konkurso rengėjų, nuotraukas, nurodant savo vardą ir pavardę, galima siųsti: facebookas@kvb.lt. Vienas žmogus gali atsiųsti iki 3 nuotraukų. Nuotraukos bus sukeltos į konkurso nuotraukų albumą bei talpinamos bibliotekos tinklaraščio skaitytojų galerijoje.

Nugalėtojai bus paskelbti vasario pabaigoje. Trys geriausių nuotraukų autoriai bus apdovanoti projekto ,,Bibliotekos pažangai“ prizais (pirmosios vietos laimėtojas gaus USB laikmeną ir atšvaitą, antros vietos – rankinę kompiuteriui ir atšvaitą, trečios vietos – puodelį su lėkštele ir atšvaitą) bei savaitraščio ,,Nemunas“ įsteigtus leidinius.

Daugiau informacijos apie konkurso sąlygas www.kvb.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius