Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 25

Birštoną stebės 10 vaizdo kamerų

Birštono gyventojai ir kurorto svečiai nuo šiol galės jaustis saugiau. Miestelio gatves ir pavojingiausias vietas „stebės" 10 vaizdo kamerų.
Įspėjimas
Įspėjimas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Birštono policijos komisariato viršininkas Giedrius Klimavičius pasveikino atvykusius svečius, nuoširdžiai pasidžiaugdamas, kad Birštono savivaldybės dėka nuo šiol ir Birštono kurorte bus naudojamos modernios technologijos visuomenės saugumui ir viešajai tvarkai palaikyti, darbuotojai dirbs ir interesantai bus priimami naujai suremontuotose policijos komisariato patalpose, teigiama pranešime spaudai.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Algirdas Kaminskas ir Birštono savivaldybės administracijos direktorius Valentinas Vincas Revuckas perkirpo simbolinę juostą prie budėtojų darbo kabineto, Birštono parapijos klebonas monsinjoras Jonas Dalinevičius pašventino atnaujintas patalpas. Svečiai išsakė daug gerų žodžių policijos komisariato vadovui už energingumą, už diegiamas naujoves ir Birštono komisariato darbuotojams gerinamas darbo sąlygas. Buvo pastebėta, kad kiekvieno gyventojo, svečio ar užsieniečio nuomonė ir įspūdžiai apie kurorto saugumą labai svarbi.

Vėliau visi apžiūrėjo Birštono mieste įrengtų dešimties vaizdo stebėjimo kamerų technines galimybes, buvo supažindinti su teisės aktais, reglamentuojančiais tinkamą vaizdo stebėjimo būdu užfiksuotų duomenų tvarkymą. Birštono policijos komisariato viršininkas Giedrius Klimavičius padėkojo Birštono savivaldybės vadovams už vaizdo stebėjimo sistemos Birštono mieste įrengimą, tokiu būdu užtikrinant saugesnę aplinką bei kuriant saugaus kurorto įvaizdį. Jis sakė neabejojąs, kad vaizdo stebėjimas leis operatyviau reaguoti į teisės pažeidimus, nedelsiant sulaikyti pažeidėjus, nukentėjusiesiems suteikti kvalifikuotesnę pagalbą, rasti ir užfiksuoti įvykio vietos pėdsakus, pagal galimybes operatyviai ir kompetentingai atlikti ikiteisminius tyrimus, efektyviau kontroliuoti asmenų elgesį viešose vietose. Tai, be abejo, pagerins kriminogeninę situaciją kurorte bei leis miesto gyventojams ir svečiams jaustis saugesniais.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius