Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 22

BMW vairuotojo akiplėšiškumas – plovyklą „įkūrė“ Verkių regioniniame parke

15min.lt skaitytojas, sekmadienio popietę keliavęs po Verkių regioninį parką, užfiksavo neįprastą, jį papiktinusį vaizdą.
Vaikinas plauna BMW Verkių regioniniame parke
Vaikinas plauna BMW Verkių regioniniame parke / 15min nuotr.

Važiuodamas pro Verkių popieriaus fabriką vyriškis nustėro pamatęs, kaip jaunuolis prie pat vandens telkinio plauna BMW modelio automobilį.

Maždaug 25 metų jaunuolis, galvą užsigaubęs gobtuvu, neskubėdamas putomis padengė jau  smarkiai pagyvenusią transporto priemonę. Ją įtrynė šepečiu, o po to sėmė vandenį ir viską nuplaudavo. Vanduo, atskiestas cheminėmis medžiagomis, nuo plaunamo automobilio tekėjo atgal į gruntą.

Vaikinas visiškai nesibaimino aplinkinių žmonių reakcijos, nors jo veiksmai buvo puikiai matomi 200 metrų atstumu. Pažeidėjas netgi pakalbėjo su pro šalį ėjusiu žmogumi. Iš savimi pasitikinčios elgsenos galima spėti, kad automobilį gamtos prieglobstyje vaikinas blizgina jau ne pirmą kartą.

Manau, pažeidėją neturėtų būti sunku surasti.

15min.lt skaitytojas dėl šio akibrokšto neskambino aplinkosaugininkams. Jo manymu, pareigūnai nebūtų spėję atvažiuoti ir akiplėšą nubausti. Todėl jaunuolio elgesys buvo užfiksuotas vaizdo medžiagoje. Ją žadama pateikti už gamtos apsaugą atsakingoms institucijoms.

Vaizdo įraše matomas automobilio numeris ir automobilį plaunančio žmogaus veidas. „Manau, pažeidėją neturėtų būti sunku surasti“, – svarsto įvykį užfiksavęs vilnietis.

VIDEO: Jaunuolis savo BMW nusprendė nuplauti pačiam Verkių regioninio parko centre

15min.lt primena, kad Verkių regioninis parkas yra šalia Vilniaus, dešiniajame Neries krante. Parko plotas – apie 2700 ha.

Ši saugoma teritorija įkurta 1992 metais, siekiant išsaugoti Žaliųjų ežerų gamtinius ir Verkių, Kalvarijų, Trinapolio apylinkių kultūrinius istorinius kompleksus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius