-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 10

Brazauskas iškilmes galės stebėti tik per televiziją

Sunkios ligos namuose įkalintą Algirdą Brazauską užplūdo sveikinimų lavina, rašo „Lietuvos žinios“.
A.Brazauskas
A.Brazauskas / „Scanpix“ nuotr.

Kovo 11-osios Akto signataras, kadenciją baigęs prezidentas A.Brazauskas nepriklausomybės atkūrimo dvidešimtmečiui skirtus renginius žiūrės per televiziją.

77-erių politikas dėl sveikatos būklės priverstas laikytis lovos režimo, o jei vaikščioja, tai tik namuose. Tačiau  prezidentas atidžiai seka visas žinias, skaito spaudą.

Žmona Kristina Brazauskienė pasakojo, kad  A.Brazauskas gauna daugybę kvietimų į šventinius renginius, sveikinimų, kad visi skirti laiškai kupini padrąsinimų, palaikymo, raminimo, netrūksta siūlymų padėti, dalijamasi patirtimi.

Nepriklausomybės jubiliejaus proga Socialdemokratų partijos (LSDP) garbės pirmininką ketina pasveikinti ir kolegos. „Aplankysime, įteiksime gėlių puokštę“, – „Lietuvos žinioms“ sakė LSDP pirmininkas bei frakcijos Seime seniūnas Algirdas Butkevičius.

„A.Brazauskas labai apgailestauja, kad negalės dalyvauti jubiliejiniuose renginiuose“, – „Lietuvos žinioms“ sakė Seimo narys signataras Vytenis Andriukaitis.

15min.lt primena, kad sausio pradžioje pablogėjus sveikatai A.Brazauskas buvo paguldytas į Santariškių klinikų Reanimacijos skyrių. Diagnozuotas sepsis (kraujo užkrėtimas) ir jo sukeltas šokas bei inkstų veiklos sutrikimas.  Po dviejų savaičių pagerėjus savijautai politikas perkeltas į Urologijos centrą, ten gydytas nuo įsisenėjusio prostatos vėžio. Vasario 1-ąją A.Brazauskas vėl pateko į reanimaciją. Po dešimties dienų intensyvaus gydymo prezidentas išleistas į namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius