Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 10

Briuselio avialinijos ateina į Vilnių

Vilnius grįžta į Europos skrydžių žemėlapius. Šiandien po susitikimo su Briuselio avialinijų vedančiuoju direktorium Bernardu Gustavu susiekimo ministras Eligijus Masiulis patvirtino, kad nuo kovo 30 dienos prasidės tiesioginiai skrydžiai į Briuselį.
„Brussels airlines“ kovo mėnesį pradės skraidinti iš Vilniaus į Briuselį.
„Brussels airlines“ kovo mėnesį pradės skraidinti iš Vilniaus į Briuselį. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Susitikimo metu buvo aptartos ir tolesnės bendradarbiavimo galimybės. Pasak ministro, Briuselio avialinijos vykdo skrydžius į daugelį Europos ir Afrikos miestų, todėl ateityje lietuviams bus galima siūlyti jungiamuosius skrydžius per Briuselį.

Ministras teigė, kad Briuselio avialinijos nesiruošia visiškai užimti „flyLAL-Lietuvos avialinijų“ nišos. Siekiant pilnai atnaujinti nuo sausio nutrūkusius skrydžius šiuo metu vyksta derybos su Skandinavijos, Gruzijos, Ukrainos ir kitų šalių avialinijomis. Tačiau kokiomis konkrečiai ministras atskleisti nepanoro.

„Mes didžiuojamės, kad ateiname pirmi, bet žinome, kad bus nelengva“,– 15min.lt teigė Briuselio avialinijų vykdantysis direktorius B.Gustavas. Jis sakė, kad su Vilniaus tarptautiniu oro uostu deramasi dėl mokesčių mažinimo bei pagalbos pradedant skrydžius. Jis teigė, kad tikisi 35 tūkst. keleivių per metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius