Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 06 21

Bulvių paramą pamačiusi klaipėdietė: „Mes – ne gyvuliai“

Klaipėdietė, lydėjusi neįgalų šeimos narį į „Maisto banko“ labdaros sandėlius, liko skaudžiai nusivylusi. Pamatę, kad jiems siūloma rinktis supuvusias ir apipelijusias bulves ir burokėlius, jie išėjo tuščiomis. Paramą skirstančios organizacijos atstovai teigia, kad Klaipėdoje išties gauta prastesnės kokybės daržovių iš ūkininkų. Tačiau kartu jie tikina, kad besiskundžiantys žmonės veikiausiai suklydo ir dairėsi į jau atrinktas vartojimui netinkamas daržoves.
„Maisto banko“ atstovai teigia, kad daržoves perrenka keliskart per dieną ir klaipėdietė veikiausiai pamatė jau atrinktas netinkamas daržoves.
„Maisto banko“ parama nuvylė klaipėdiečius / „Maisto banko"/15min.lt skaitytojos nuotr.

Klaipėdietė Olga pasakojo, kad po eismo įvykio neįgaliu likęs šeimos narys negali dirbti. Vyras neteko rankos, apdegė dalį kūno, turi neurologinių sutrikimų. Jam priklauso parama maisto produktais.

Moteris pasakojo, kad vis lydi vyrą ten, kur dalinami maisto paketai. Iki šiol nusiskundimų neturėjo: kruopos, miltai, konservai buvo puikūs. Tačiau antradienį šeima pasijuto pažeminta.

„Sulaukėme skambučio, kad galime atvykti į sandėlį Dubysos gatvėje pasirinkti daržovių. Pirmoje patalpoje matėme salotas, bananus. Jie atrodė puikiai. Mus palydėjo į kitas patalpas, kur stovėjo didžiuliai maišai bulvių ir burokėlių. Sakė, kad galime pasiimti, kiek norime.

Tačiau, kai pamatėme tas bulves – verkti norėjosi. Net gyvuliams tokių neduoda. Ir taip jau antrą kartą. Gegužę taip pat pasitaikė sugedusios daržovės“, – pasakojo klaipėdietė.

Tuo metu „Maisto banko“ atstovai teigia, kad klaipėdiečiai veikiausiai fiksavo kaip nebetinkamas naudoti atrinktas daržoves, nes darbuotojai kelis kartus per dieną peržiūri daržoves.

Olga aiškina, kad viską suprato teisingai – darbuotojai patys nuvedė prie tų maišų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius