Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 18

Būna ir taip: vilnietis bylinėjasi su „Top Sport“, kad leido pralošti dešimtis tūkstančių – reikalauja grąžinti

Kauno apylinkės teisme nagrinėjama gana išskirtinė byla, kurioje vilnietis Justas V. reikalauja lažybų bendrovę „Top Sport“ grąžinti praloštus daugiau nei 43 tūkst. eurų. Ieškovas pripažino priklausomybę lošimams, pats paprašė jį įtraukti į sąrašą tų, kurie negali lošti, pranešė, kad žaidžia naudodamasis kitų lošėjų sąskaitomis, tačiau jo esą niekas nesustabdė. O štai lažybų bendrovė įtaria sukčiavimą.
Kauno apylinkės teisme
Kauno apylinkės teisme / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Balandžio 18 d. Kauno apylinkės teisme pradėta nagrinėti civilinė byla dėl neteisėtai įmokėtų piniginių lėšų grąžinimo, kurioje vilnietis Justas V. teismo prašo įpareigoti Kaune veikiančią lažybų bendrovę „Top Sport“ atlyginti jo pralaimėtas pinigines lėšas – daugiau nei 43 tūkst. eurų.

Ketvirtadienį vykusiame pirmajame posėdyje ieškovas nepasirodė, jo atstovas advokatas Šarūnas Vegys dalyvavo nuotoliniu būdu.

Į teismo posėdžių salę atvyko tik atsakovo – lažybų bendrovės – advokatas Saulius Urbonavičius.

Šią bylą vedanti teisėja Agnė Surblienė šalių pasiteiravo, ar neatsirado galimybių ieškovui su atsakovu pasirašyti taikos sutartį.

Prasilošusiojo Luko V. advokatas patikino, kad derybos vyko, bet nebuvo pasiekta sutarimo dėl galutinės atlygintinos sumos. Ieškovas neva neprieštarauja taikos sutarties sudarymui iš esmės, tačiau iki šiol nebuvo jokio konkretumo, trūksta aiškumo iš atsakovo pusės.

Tai, kad derybos nėra baigtos iki galo, patvirtino ir „Top Sport“ atstovaujantis advokatas. Pasak jo, jei abi šalys bus pasiruošusios daryti nuolaidas, susitarimas įmanomas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius