Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 11

Kaune bus sutvarkyta „aklųjų“ sankryžos požeminė perėja

Regėjimo negalią turinčių kauniečių skundų sulaukę valdininkai rado lėšų, už kurias pagaliau bus sutvarkyta apleista požeminė perėja. Ši, Savanorių prospekto ir Tvirtovės alėjos sankryžoje esanti, perėja dalies kauniečių taip ir vadinama – „aklųjų“. Pastaruoju metu vaikščioti ja buvo nesaugu ne tik negalią turintiems žmonėms.
Neregys
Neregys. / K.Vanago/BFL nuotr.

Pirmadienį posėdžiavusi Kauno miesto savivaldybės kolegija nusprendė skirti 18 tūkst. litų iš administracijos direktoriaus rezervo fondo šios požeminės perėjos lietaus grotelėms sutvarkyti.

„Metalinės grotelės iš požeminės perėjos buvo pavogtos. Bendrovė „Kauno vandenys“ vietas, kur buvo pavogtos grotelės, laikinai uždengė medinėmis plokštėmis. Šios nuo drėgmės sulūžo, perėjoje tapo nesaugu vaikščioti akliesiems ir silpnaregiams, todėl Ekstremalių situacijų komisija nusprendė prašyti skirti lėšų jos sutvarkymui“, – sakė miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis. Pasak valdininko, metalinės grotelės bus pakeistos gelžbetoninėmis.

Savivaldybė prašo, kad gyventojai, pastebėję sulūžusias groteles ar tai, kad jos pavogtos, praneštų bendrovei „Kauno vandenys“. Taip bus galima operatyviau jas pakeisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius