-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 01

Būsimiems automobilininkams atvers karjeros galimybes

Balandžio 4–8 dienomis Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykloje organizuojama automobilininkų metodinė savaitė. Savaitės programoje numatomi mokinių profesinio meistriškumo konkursai.
Jaunieji vairuotojai aikštelėje dar kartą prisiminė egzaminus Regitros kieme.
Automobilininkų metodinę savaitę rengiami ir profesinio meistriškumo kursai. / A.Kripaitės nuotr.
Temos: 2 Verslas Mokykla

Taip pat šia proga pirmadienį, 13 val., planuojamas būsimų automobilių remontininkų, automobilių elektros įrengimų ir automobilių kėbulų remontininkų susitikimas su Karo prievolės administravimo tarnybos (KPAT) Klaipėdos teritorinio skyriaus bei Krašto apsaugos savanoriškų pajėgų (KASP) Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės atstovais.

Susitikimo metu mokiniai bus supažindinami su Lietuvos kariuomenės struktūriniais padaliniais. Pastaruoju metu aktyvėjančios jaunųjų specialistų emigracijos į užsienį prevencijai, bus kalbama su mokiniais apie galimybes įsidarbinti pagal specialybę Krašto apsaugos struktūriniuose padaliniuose.

Išbandyti save, pažinti kario gyvenimą galima tampant kariu savanoriu. Šias aplinkybes aptars ir  mokyklos bendruomenę su turima amunicija supažindins KASP Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės atstovai.

Balandžio 7 d. Kelių policijos inspektorius Virgaudas Bružas kalbės su aštuoniolikmečiais apie jaunųjų vairuotojų drausmę ir atsakomybę Lietuvos keliuose.

Automobilininkų metodinės savaitės tikslas – sudaryti mokiniams galimybę pabendrauti su klientais, plėsti jų akiratį bei motyvuotai siekti meistriškumo savo pasirinktoje profesijoje.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius