Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 22

Buvę ministrai G.Surplys ir E.Misiūnas gaus politinio pasitikėjimo pareigas

Buvę žemės ūkio ministras Giedrius Surplys ir vidaus reikalų ministras Eimutis Misiūnas pareiškė norą dirbti valstybei – jiems bus pasiūlytos politinio pasitikėjimo pareigos, ketvirtadienį pranešė premjeras Saulius Skvernelis.
Giedrius Surplys ir Eimutis Misiūnas
Giedrius Surplys ir Eimutis Misiūnas / 15min nuotr.

„[Norą dirbti valstybei] pareiškė bent du iš trijų ir jiems tokia galimybė bus suteikta, – apie pareigų netekusius Vyriausybės narius kalbėjo ministras pirmininkas.

– Tiek Eimutis Misiūnas, tiek Giedrius Surplys nori toliau tarnauti valstybei, ir mes rasim pozicijas, kuriose galėtume išnaudoti jų gebėjimus, kompetenciją.“

S.Skvernelio teigimu, buvusiems ministrams bus pasiūlytos politinio pasitikėjimo pareigos, bet susijusios ne su tomis sritimis, su kuriomis jie dirbo anksčiau.

Kokios tos sritys ar pareigos, premjeras nesukonkretino.

„Nekomentuosiu daugiau. Kol kas tik tiek. Tai bus politinio-asmeninio pasitikėjimo pareigybės“, – sakė jis.

Buvęs susisiekimo ministras Rokas Masiulis noro „dirbti valstybei“, anot S.Skvernelio, kol kas nepareiškė. Anksčiau spaudos konferencijos metu R.Masiulis sakė svarstantis galimybę likti politikoje arba sugrįžti atgal į verslą.

„Su Roku aš irgi kalbėjau. Tas pats pasiūlymas yra ir jam. Jis dabar atostogauja. Jeigu išreikš vieną ar kitą valią, irgi bus pasielgta lygiai taip pat kaip ir su prieš tai buvusiais ministrais“, – patikino ministras pirmininkas.

R.Masiulis, G.Surplys ir E.Misiūnas ministro pareigų neteko po to, kai „valstiečiai“ kartu su „socialdarbiečiais“, Lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga ir „tvarkiečiais“ sudarė naują koalicijos sutartį bei persiderėjo dėl atsakomybių sričių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius