-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 17

Buvęs Seimo narys teisiamas dėl galimo sukčiavimo

Buvęs Seimo narys Kęstutis Kuzmickas teisiamas dėl galimo sukčiavimo stambiu mastu.
Kęstutis Kuzmickas
Kęstutis Kuzmickas / Nuotr. iš „Wikipedia“

„Kauno diena“ antradienį rašo, kad 55 metų K.Kuzmickas mina Kauno apylinkės teismo slenkstį. Pasak dienraščio, K.Kuzmickui tenka raudonuoti dėl 37,7 tūkst. eurų (130 tūkst. litų) sumos.

Buvęs europarlamentaras į teismą važinėja iš Belgijos, kur nedideliame miestelyje netoli Briuselio šiuo metu gyvena. K.Kuzmickas dirba nepriklausomu konsultantu.

2003-2004 metais K.Kuzmickas priklausė Lietuvos Seimo stebėtojų delegacijai EP, o 2005-2009 metais ėjo Lietuvos atstovybės prie ES sveikatos atašė pareigas.

Bylos duomenimis, anuometis parlamentaras pateikė prašymą EP sumokėti už paslaugas, susijusias su darbu ES struktūrose. Paslaugas neva atliko viena bendrovė, bet jos darbuotojai neigė gavę kokių nors užsakymų. Neatmetama galimybė, kad EP pateikta sutartis galėjo būti suklastota.

Teismas pirmadienį patenkino K.Kuzmicko advokato Gintaro Platūkio prašymą bylos nenagrinėti. Gynėjas tokį prašymą motyvavo tuo, kad su klientu tik posėdžio dieną pasirašė susitarimą ir nėra susipažinęs su bylos medžiaga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius