Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 03

COVID-19 nustatytas Seimo narei I.Rozovai

Koronavirusas nustatytas dar vienam Seimo nariui, kanceliarija pavardės neatskleidžia. Tačiau apie gautą teigiamą koronaviruso tyrimo atsakymą feisbuke pranešė pati parlamentarė, Lenkų rinkimų akcijos-krikščioniškų šeimų sąjungos frakcijos narė Irina Rozova.
Irina Rozova
Irina Rozova / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Reikia gi... Nebuvau pasiruošusi. Seimo pirmininko V.Pranckiečio iniciatyva po dviejų kolegų COVID-19 atvejų mus visus nusiuntė atlikti testus. Vakar man testas atliktas, o šiandien gavau atsakymą. Teigiamą“, – rusiškai feisbuke rašo I.Rozova.

Ji nurodo, kad nejaučia jokių ligos simptomų.

„Netikėta: nei kosulio, nei temperatūros, nei silpnumo, skonį ir kvapą jaučiu. Bet yra, kaip yra. Problemų, žinoma, iš karto kilo, bet kaip be jų?! Liko trys Seimo posėdžiai, reikėjo pabaigti darbus, ataskaitas, viešbutį atlaisvinti, išvežant lobius ir apdarus... Ir nebūsiu paskutiniame posėdyje. Ir himno negiedosiu. Bet, kaip sakoma, „meilė be džiaugsmo buvo, išsiskyrimas – be liūdesio bus“, – feisbuke apie kilusius nepatogumus skelbia Seimo narė.

Kažkaip nesinori greitosios, ligoninės, kvėpavimo aparato. Nesinori.

Ji tikino, kad apie teigiamą tyrimo rezultatą pranešė tam, kad niekas negalvotų, jog užsikrečia tik kiti.

„Todėl: sportinis kostiumas ir sąrašą pradėjau pildyti, ką pažiūrėti ir ką paskaityti, ką namuose padaryti... „Barborą“ patikrinau, susipažinau su meniu. Duok Dieve, žinoma, kad be komplikacijų praeitų. Kažkaip nesinori greitosios, ligoninės, kvėpavimo aparato. Nesinori. O rašau tam, kad jūs, brangieji, negalvotumėte, kaip ir aš iki šios dienos, kad tai ne apie mus“, – rašo I.Rozova.

Laikinasis kancleris Marius Žiūkas sakė užsikrėtusio parlamentaro pavardės žiniasklaidai negalintis atskleisti, nes tai yra asmens sveikatos duomenys, tik patvirtino, kad ši Seimo narė pastarąjį kartą parlamente lankėsi spalio 20 dieną.

„Tikrai vardo pavardės negaliu atskleisti, tai asmens sveikatos duomenys. Manau, kad Seimo narys pasiviešins, kaip ir kiti du, bet aš tikrai negaliu atskleisti“, – BNS sakė M.Žiūkas.

„Kiek turime informacijos, ji labai neseniai pasiekė mus, Seimo narys paskutinį kartą lankėsi spalio 20 dieną, tai dvi savaitės kaip ir praėjo“, – sakė laikinasis kanceliarijos vadovas.

Anksčiau susirgę koronavirusu pranešė Seimo nariai Valerijus Simulikas ir Paulius Saudargas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius