Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 01

D.Grybauskaitė CNN atsisakė komentuoti D.Trumpą, bet pabrėžė NATO svarbą

Prezidentė Dalia Grybauskaitė amerikiečių televizijai CNN atsisakė komentuoti kandidato į JAV vadovus Donaldo Trumpo pasisakymus apie „atgyvenusią“ NATO, tačiau pabrėžė, kad Aljanso svarba Lietuvai nemažės.
D.Grybauskaitės interviu CNN
D.Grybauskaitės interviu CNN / Video kadras
Temos: 1 NATO

„Paprastai aš nekomentuoju politikų savo šalyje ir už jos ribų, bet galiu tik patvirtinti, kad NATO mums buvo svarbi, yra svarbu ir bus labai svarbi ateityje dėl daugybės priežasčių,“, – sakė prezidentė, žurnalisto Richardo Qesto paklausta, ar teisus yra Aljansą kritikuojantis D.Trumpas.

Paklausta apie D.Trumpo pasisakymus imigrantų ir musulmonų tema, D.Grybauskaitė teigė, jog žmones reikia „vienyti, o ne skaldyti“, bet nuo platesnių komentarų taip pat susilaikė.

Respublikonų pirminiuose rinkimuose kovoje pirmaujantis verslininkas D.Trumpas ne kartą kritikavo Šiaurės Atlanto sutarties organizaciją, ragindamas ją pertvarkyti ir sumažinti Amerikos įsipareigojimų dalį.

„ NATO yra pasenusi“, – sakė jis JAV žiniasklaidai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius