Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 13

D.Kedžio krikštamotė apie A.Ūso mirtį: įvyko tai, kas turėjo įvykti

Prieš porą mėnesių Anapus išėjusio Drąsiaus Kedžio teta Audronė Skučienė, paklausta, kaip reagavo išgirdusi žinią apie verslininko Andriaus Ūso mirtį, neslėpė: „Man visiškai tas pats. Man nei liūdna, nei gaila.“
Mitingo akimirka
Mitingo akimirka / Aliaus Koroliovo nuotr.

Sekmadienio vakarą telefonu paskambinus pedofilijos priešininkų mitinguose aktyviai dalyvaujančiai moteriai, pokalbio pradžioje telefono ragelyje pasigirdo garliaviškės juokas. Kiek surimtėjusi D.Kedžio teta bei krikštamotė A.Skučienė tikino, kad žinia apie sūnėno dukrelės tvirkinimu įtariamo A.Ūso mirtį jos nė kiek nenustebino.

„Tokio finalo ir laukiau. Kodėl? Todėl, kad Panevėžio teismas jau neturėjo ką daryti, o spaudimą jautė iš prokuratūros ir Valstybės saugumo departamento. Tai turėjo kažką daryti. Tai aišku, kad įvyko tai, kas turėjo įvykti. (...) Pasidarbavo tie, kam reikia – klano aukštesni asmenys“, – kalbėjo moteris.

Pokalbio metu A.Skučienė neatrodė sutrikusi. Moteris prisipažino apgailestaujanti, kad mirus pagrindiniam įtariamajam užstrigs vadinamosios pedofilijos bylos tyrimas.

„Gal būtų jis pats prisipažinęs, gal būtų kas išlindę daugiau, – svarstė A.Skučienė. – Man jo tikrai negaila. Bus kam jo gailėti, artimieji gailės. Man gaila jo tėvų, kad tokį sūnų turėjo. Tikrai užuojauta tėvams.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius