Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 01

D.Šakalienė išeina iš D.Kepenio Sveikos gyvensenos komisijos

Socialdemokratų frakcijos narė Dovilė Šakalienė traukiasi iš Dainiaus Kepenio vadovaujamos Sveikos gyvensenos komisijos Seime. Apie tai paskelbta išplatintame pranešime.
Dovilė Šakalienė
Dovilė Šakalienė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Man labai gaila, kad Sveikos gyvensenos komisijos pirmininkui D.Kepeniui nepavyksta koncentruotis į būtent sveikos gyvensenos klausimų sprendimą. Nepritariu kalboms apie grūdinimąsi kaip alternatyvą skiepams ar klaidinantiems pasisakymams kaip tariamai sveikesni užauga neskiepyti vaikai.

Prisijungiau prie komisijos tam, kad galėtume dirbti su konkrečiomis sveikos gyvensenos srities problemomis – aktyvesnio judėjimo ir sveikos mitybos skatinimu. Tačiau vietoje to, kad spręstume šias realias problemas, prisidėtume prie geresnės gyventojų sveikatos užtikrinimo – komisijos pirmininkas moko medikus dirbti, komisijos vardas naudojamas priešingai Lietuvos gyventojų interesams, daroma žala visuomenės sveikatai“, – sakė D.Šakalienė, Sveikos gyvensenos komisijos vicepirminkė.

Praėjusią savaitę iš šios komisijos pasitraukė konservatorių frakcijos nariai Kęstutis Masiulis ir Andrius Kupčinskas. Pirmadienį ta pati frakcija pasiūlė panaikinti Sveikos gyvensenos komisiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius