Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 12

D.Kedžio artimieji: surinkome 1,5 tūkstančio parašų

Gausų kauniečių bei visos šalies gyventojų palaikymą turintys dviem žmogžudystėmis įtariamo Drąsiaus Kedžio artimieji savaitgalį vykusių protesto akcijų metu surinko per 1,5 tūkst. žmonių parašų, pritariančių, jog įtariamojo dukrytė būtų atiduota jo giminaičių globon.
D.Kedžio pusseserė rinko parašus.
D.Kedžio pusseserė rinko parašus. / Tomo Grigalevičiaus/15min.lt nuotr.

5 metukų D.K., kurią, kaip teigė šiuo metu policijos ieškomas D.Kedys, tvirkino nužudytas Jonas Furmanavičius, pareigūnų saugomas Andrius Ūsas ir tariamas šių draugas Aidas, jau savaitę yra laikoma Vilniaus vaiko raidos centre. D.Kedžio krikštamotė Audronė įtaria, jog minėtame centre mergaitė gali būti girdoma psichotropiniais vaistais.

„Mes norime, kad ji kuo greičiau būtų atiduota iš to Vaiko raidos centro, nes turime įtarimų, kad ten tų pačių pedofilų tinklo dėka mergaitei, šiurkščiaI tariant, yra plaunamos smegenys, kad nieko neatsimintų, – pareiškė D.Kedžio teta. – Vienas buvęs Lietuvos saugumietis bei keli buvę KGB darbuotojai yra patvirtinę, jog vaikui ištrinti atmintį yra toks pat nesudėtingas dalykas kaip ištrinti informaciją iš disko.“

D.Kedžio artimieji siekia, jog jo dukros globa būtų patikėta įtariamojo tėvams arba jo sesei. Kadangi pirmadienį paaiškėjo, jog Garliavoje gyvenantys D.Kedžio tėvai prašymą dėl globos atsiėmė, artimieji reikalauja, jog 5-metė būtų atiduota žmogžudystėmis įtariamo vyriškio seseriai Neringai Venckienei.

„D.Kedžio sesuo yra teisėja, jos vyras – advokatas. Jie gyvena tikrai padoriai ir gerai. Jie tikrai galėtų dorai išauginti mergaitę“, – teigė D.Kedžio krikštamotė Audronė.

su velioniu J.Furmanavičiumi dirbusi N.Venckienė su vyru šiuo metu augina du vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius