-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 14

Dainius Kreivys: aš neturiu 170 milijonų

Reaguodamas į žiniasklaidoje paskelbtą informaciją, ūkio ministras Dainius Kreivys pabrėžia, kad deklaruoja savo turtą bei viešuosius ir privačius interesus, kaip tai numato LR įstatymai.
Dainius Kreivys
Dainius Kreivys / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Bet kokios kalbos apie mano turto tariamas vertes yra laužtos iš piršto. Pildau deklaracijas, kaip tai numato įstatymas, ir tai darysiu ateityje. Mano žmona Dalia Kreivienė, kuri jau trylika metų dirba Užsienio reikalų ministerijoje, taip pat pildo deklaracijas, kaip tai numato Lietuvos įstatymai”, – sako D.Kreivys.

Valstybinei mokesčių inspekcijai pateiktoje metinėje gyventojo turto deklaracijoje už 2009 metus D.Kreivys nurodo turįs turto, kurio vertė yra 483 000 litų, ir 109 343 litus piniginių lėšų.

Valstybinei mokesčių inspekcijai pateiktoje metinėje gyventojo turto deklaracijoje už 2009 metus Dalia Kreivienė nurodo turinti turto, kurio vertė 175 372 litų, ir 34 000 litų piniginių lėšų.

D.Kreivys akcentuoja, kad jis, dar prieš tapdamas ministru, pasitraukė iš visų anksčiau savo plėtotų verslų.

UAB „Stamija“ akcijos buvo parduotos D.Kreivio motinai F.Kreivienei. Visi sandoriai yra deklaruoti VTEK privačių asmenų deklaracijoje, kuri yra skelbiama viešai.

„Šiuo metu neturiu jokių akcijų, jokių vertybinių popierių, netgi investicinių portfelių vienetų. Įmonės, kurių akcininkas esu buvęs ar kurių akcininkai yra mano artimieji, niekada nebuvo proteguojamos, nedalyvavo jokiuose projektuose ir negavo jokios paramos. Mano motina yra ir buvo verslo įmonių akcijų valdytoja dar prieš man tampant ministru, tai yra nuo 2002 metų“, – sako D.Kreivys. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius