-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 30

Daktarų šeima nusprendė išnuomoti savo namą?

Prieš porą dienų viename skelbimų puslapyje pasirodė skelbimas apie išnuomojamą namą, kuris labai panašus į šiuo metu įkalinto Kauno nusikalstamo pasaulio autoritetu vadinamo Henriko Daktaro prašmatnią pilį.
Henrikas Daktaras
Henrikas Daktaras / Petro Jonavičiaus/15min.lt nuotr.

15min.lt skaitytojas atkreipė dėmesį į tai, kad viename skelbimų portale pasirodė informacija apie išnuomojamą namą, kuris itin panašus į H.Daktarui priklausančią pilį netoli Kauno.

Ir iš tiesų, skelbime patalpintos nuotraukos bei informacija, pateikta apie šį nuomojamą namą, atitinka H.Daktarui priklausantį nekilnojamojo turto objektą. Skelbime rašoma, kad prabangus dviejų aukštų mūrinis namas yra Užliedžių gyvenvietėje, namo plotas – 400 kv.m., su baldais ir buitine technika. Aprašyme nurodoma, kad name yra 7 kambariai, židinys, dideli balkonai, 2 virtuvės, 2 sanitariniai mazgai, katilinė, skalbykla, garažas dviems automobiliams. Prie namo yra 20 arų žemės sklypas, 50 kv.m. lauko baseinas.

Tarp privalumų nurodoma, kad tai rami vieta, akligatvis, šalia Nevėžis, geras susisiekimas su Kauno miestu. Namas pristatomas kaip tinkamas gyventi dviems šeimoms, o jo nuomos kaina mėnesiui 3000 litų.

Firmos, kuri nuomoja šį namą, atstovai nenorėjo leistis į kalbas, ar šis namas iš tiesų priklauso Daktarų šeimai.

Beje, 2006 metais buvo pasklidusi informacija apie tai, kad Daktarų namą ketinama parduoti. Dienraštis L.T. tuomet rašė, kad tokių planų neneigė ir H.Daktaro motina Jadvyga Daktarienė. Tuomet rašyta, kad 1985 metais pradėto statyti namo valstybinė rinkos kaina kiek anksčiau buvo 170 tūkst. litų. Pastatų statybinė vertė, įskaičiavus medžiagas bei įdėtą darbą, siekė apie 579 tūkst. litų. Nekilnojamojo turto ekspertai tada sakė, kad tokį objektą parduoti gali būti sudėtinga, nes reikia didelių išlaidų rekonstrukcijai ir renovacijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius