Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 06

Dalia Grybauskaitė: iš Vladimiro Žirinovskio grasinimų Baltijos šalims galime tik pasijuokti

Prezidentė Dalia Grybauskaitė teigia, kad iš skandalingo Rusijos politiko Vladimiro Žirinovskio grasinimų Baltijoms šalims galima pasijuokti.
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

„Vertinu kaip neatsakingą bravūrą, nes kaip niekada Lietuva yra saugi būtent todėl, kad jau esame devynerius metus NATO nariai, o svarbiausia, kad turime realiai pagrįstus sukurtus gynybos planus Baltijos šalims, turime ir oro policijos misiją. Taigi manau, kad (...) galbūt truputį pasijuokti galime, o nuogąstauti, nerimauti – ne“, – žurnalistams penktadienį sakė Lietuvos vadovė.

V.Žirinovskis šią savaitę pažėrė grasinimų Baltijos valstybėms. Pasak jo, išdrįsusios pritarti Vakarų įsiveržimui į Siriją Baltijos valstybės bus okupuotos ar sunaikintos.

NATO generalinis sekretorius Andersas Foghas Rasmussenas penktadienį paragino Rusijos valdžią atsiriboti nuo V.Žirinovskio grasinimų Baltijoms šalims.

Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius ketvirtadienį teigė nenorįs komentuoti pareiškimų, kurių kai kurie yra prasilenkiantys su sveiku protu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius