-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 21

Dalia Grybauskaitė: sąžiningo verslo sėkmė – visos Lietuvos pergalė

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė apsilankė lietuviško kapitalo įmonėje „Lietpak“, kurioje su ūkio ministru, Vilniaus rajono mere bei žemės ūkio ir Aplinkos ministerijų atstovais aptarė galimybę stiprinti pagalbą verslo plėtrai Lietuvos regionuose. Daugiau kaip du dešimtmečius veikianti įmonė „Lietpak“ yra plėvelinių įpakavimų medžiagų gamybos lyderė Baltijos šalyse. ​
Dalia Grybauskaitė
Dalia Grybauskaitė / Roberto Dačkaus nuotr.

„Socialiai atsakingas ir skaidrus lietuviškas verslas – ypatingai svarbus mūsų šalies ekonomikai. Jis ne tik kuria naujas darbo vietas bei prisideda prie vietos gyventojų gerovės, bet ir daro mūsų šalį konkurencingą visame pasaulyje. Sąžiningo verslo sėkmė – tai visos valstybės laimėjimas“, – sakė prezidentė.

Čekoniškėse įkurtos įmonės pardavimo apimtys kasmet auga. Nuolat didėjantys jos eksporto mastai rodo, kad verslas Lietuvoje įmanomas ne tik didžiuosiuose miestuose, bet ir regionuose. Tačiau teritorijų vystymo ir planavimo klausimai dažnai stabdo įmonių plėtrą. Todėl, pasak prezidentės, tokių kompanijų veiklai yra būtinas vietos valdžios ir valstybės institucijų dėmesys ir pagalba. Prezidentė pabrėžė, kad dirbtiniai biurokratiniai suvaržymai neturi tapti kliūtimi kompanijų verslo plėtrai bei naujų darbo vietų kūrimui.

Beveik 600 darbuotojų turinti bendrovė didžiąją dalį savo gaminių eksportuoja į daugiau kaip 20 pasaulio šalių. Įmonė, kuri aktyviai diegdama visas aplinkosaugines priemones, gamina žmogaus sveikatai saugią produkciją, iki 2017 metų įsipareigojo investuoti 75 milijonus litų ir sukurti 120 naujų darbo vietų.

Lietuviško kapitalo įmonė „Lietpak“ turi savo atstovybes Suomijoje, Švedijoje, Danijoje, Norvegijoje, Lenkijoje ir Rusijoje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius