-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 16

Daliai Grybauskaitei įteiktas apdovanojimas už nuopelnus jaunimui

Šiais metais Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos (LiJOT) vienijamos jaunimo ir su jaunimo dirbančios organizacijos nutarė padėkoti ir įteikti apdovanojimus labiausiai jaunimui ir jaunimo organizacijoms nusipelniusiems asmenims, geriausiems metų jaunimo įvykiams, renginiams, projektams bei labiausiai pasižymėjusiems jaunimo lyderiams. Vieną iš apdovanojimų skirtas 2013 metų žmogui, labiausiai nusipelniusiam jaunimui – prezidentei Daliai Grybauskaitei.
Prezidentei D.Grybauskaitei įteiktas LiJOT apdovanojimas.
Prezidentei D.Grybauskaitei įteiktas LiJOT apdovanojimas. / R.Dačkaus nuotr.

Gruodžio 16 d. Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos prezidentas ir Valdybos nariai prezidentūroje įteikė LiJOT apdovanojimą prezidentei D.Grybauskaitei. LiJOT prezidentas Mantas Zakarka, teikdamas apdovanojimą pasidžiaugė, kad „jaunimo organizacijos ir jų iniciatyvos yra palaikomos bei matomos. Tokia parama ir dėmesys skatina jaunus žmones vienytis, veikti ir kartu siekti visai Lietuvai naudingų tikslų“.

Šis LiJOT apdovanojimas buvo skirtas už prezidentės skiriamą dėmesį jaunimui, susitinkant ir dalyvaujant įvairiuose jaunimo ir jaunimo organizacijų renginiuose, iniciatyvų palaikymą, jaunimo užimtumo problemų sprendimą, Nevyriausybinių organizacijų įstatymo inicijavimą ir kitus jaunimui svarbius klausimus.

„Aktyvūs, darbštūs ir atsakingi jauni žmonės skatina šalies pažangą, rūpinasi mūsų istorinės atminties išsaugojimu ir padeda šalia esantiesiems. Investicija į jaunimą – investicija į valstybės ateitį, todėl ir toliau skirsiu didelį dėmesį, kad jaunimas turėtų galimybių ne tik mokytis, bet ir dirbti, užsiimti visuomenine veikla ir būti naudingas Lietuvai“, – susitikimo metu sakė D.Grybauskaitė.

R.Dačkaus nuotr./Prezidentei D.Grybauskaitei įteiktas LiJOT apdovanojimas.
R.Dačkaus nuotr./Prezidentei D.Grybauskaitei įteiktas LiJOT apdovanojimas.

Taip pat šiais metais įteikti ir kiti LiJOT apdovanojimai: Metų iniciatyva jaunimui/Metų jaunimo įvykis – Lietuvos skautų jubiliejinė stovykla „Gėrio pėdomis“, Metų jaunimo organizacijų lyderis – Konradas Kazlauskas; 2013 m. jaunimo organizacijų partneris – viešoji įstaiga „Politikos tyrimų ir analizės institutas“, Metų jaunimo ambasadorius – Laimonas Ragauskas.

Taip pat LiJOT Alumni sprendimu LiJOT Alumni apdovanojimas buvo įteiktas jaunųjų profesionalų programai „Kurk Lietuvai“ už inovatyvumą, patrauklumą jaunimui ir siekį ugdyti pilietišką, savo idėjas profesinėje srityje sugebantį pritaikyti jauną žmogų, kas yra itin svarbu šiuolaikinėje Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius