-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 11 21

Dalis Naujininkų pirmadienio pavakarę liko be elektros energijos

Dalis Vilniaus Naujininkų gyventojų pirmadienio pavakarę liko be elektros energijos. Elektros tiekimo sutrikimus pajuto ir šio rajono mokykla, ir prekybos centras.
Didžiausią dėmesį ketinama skirti daugiabučių kiemams apšviesti.
Dalis Naujininkų gyventojų pirmadienio vakarą leido tamsoje. / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Kaip 15min.lt pranešė skaitytoja Sandra, apie 16 val. Naujininkų mikrorajone elektros tiekimas sutriko didelei daliai gyventojų. „Be elektros liko ne tik gyvenamieji namai, bet ir mokykla, „Maxima“, prie pastarosios susirinko itin didelis apsipirkti norinčių žmonių būrys“, – rašė skaitytoja.

Sandros teigimu, po valandos elektros energijos tiekimas buvo atnaujintas tik keliems namams, tačiau jiems neveikė vieno tiekėjo internetas.

LESTO Dispečerinio valdymo departamento skyriaus vadovas Ervinas Pareigis patvirtino, kad apie 16 val. buvo keletas gedimų elektros energijos tinkle, o apie 18.30 val. be elektros energijos vis dar buvo likę keli šimtai vartotojų Darbininkų gatvėje.

„Gedimas yra šalinamas ir tikimasi per kelias artimiausias valandas jį pašalinti ir atnaujinti tiekimą. Gyventojai elektros energijos turėtų sulaukti dar šį vakarą“, – teigė E.Pareigis.

E.Pareigio teigimu, brigados gedimų vietose lankėsi nuo pat tos valandos, kai sulaukta pranešimų, tačiau tikslios gedimų priežastys dar nebuvo aiškios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius