Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 11

Darbą pradeda nauja socialinės apsaugos ir darbo viceministrė Angelė Bajorienė

Nuo pirmadienio, vasario 11 d., socialinės apsaugos ir darbo viceministrės pareigas pradeda eiti Angelė Bajorienė. Naujai paskirta viceministrė ministerijoje kuruos socialinės aprėpties bei šeimos ir bendruomenių srities klausimus.
Socialinės apsaugos ir darbo ministerija
Socialinės apsaugos ir darbo ministerija / BFL nuotr.

Prieš tai A. Bajorienė vadovavo Prienų globos namams. Viceministrė Vilniaus pedagoginiame universitete (dabar – Lietuvos edukologijos universitete) yra įgijusi lietuvių filologijos magistro laipsnį, Kauno technologijos universitete – edukologijos magistro laipsnį. Taip pat A. Bajorienė studijavo Didžiosios Britanijos Atvirajame universitete, jai suteikta vadovo – profesionalo kvalifikacija.

Nuo 2007 m. A. Bajorienė yra Europos globos įstaigų vadovų asociacijos generalinės tarybos narė, nuo 2013 m. – vykdomosios valdybos narė. A. Bajorienė taip pat yra Lietuvos savivaldybių asociacijos socialinių reikalų komiteto narė, Lietuvos pagyvenusių ir neįgalių žmonių globos įstaigų ir vadovaujančių darbuotojų asociacijos „Rūpestinga globa“ prezidentė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius