Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 09

Darbą pradės suskystintų gamtinių dujų terminalo projekto įgyvendinimo komisija

Siekdama užtikrinti sėkmingą ir spartų suskystintų gamtinių dujų terminalo projekto įgyvendinimą, Vyriausybė nutarė sudaryti suskystintų gamtinių dujų terminalo projekto įgyvendinimo komisiją.
Klaipėdos jūrų uostas
Klaipėdos jūrų uostas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ji turės paspartinti su teritorijų planavimu susijusių klausimų sprendimą, pateikti pasiūlymus Vyriausybei dėl suskystintų gamtinių dujų terminalo projekto pripažinimo valstybei svarbiu ekonominiu projektu ir suskystintų gamtinių dujų terminalo projekto veiksmų plano bei nagrinėti kitus terminalo projekto plėtrai svarbius klausimus.

Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius eis komisijos pirmininko pareigas, jo pavaduotojais paskirti energetikos ir susisiekimo ministrai. Į komisijos sudėtį taip pat įeina žemės ūkio ir užsienio reikalų ministrai, AB „Klaipėdos nafta“ generalinis direktorius, Klaipėdos miesto savivaldybės meras, Ministro Pirmininko kancleris, du Ministro Pirmininko patarėjai, Nacionalinės žemės tarnybos prie Žemės ūkio ministerijos direktorius ir VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos generalinis direktorius.

Esant reikalui, komisija gali pasitelkti nepriklausomus ekspertus, valstybės institucijų, įstaigų ir organizacijų atstovus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius