Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 04

„Darbiečiai“ Panevėžyje aptars politinę padėtį

Valdančiajai koalicijai priklausanti Darbo partija penktadienio vakarą Panevėžyje rengia tarybos posėdį, per kurį planuoja baigti tvirtinti kandidatus vienmandatėse apygardose per Seimo rinkimus ir aptarti susidariusią politinę padėtį.
Valentinas Mazuronis
Valentinas Mazuronis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Pagrindinis mūsų darbas – patvirtinti vienmandatininkus, praktiškai visus patvirtinsime, gal vieno kito trūks. Taip pat dėliosime rinkimų strategijos akcentus ir manau, kad bus diskusija apie esamą situaciją“, – posėdžio išvakarėse BNS sakė Darbo partijos pirmininkas europarlamentaras Valentinas Mazuronis.

Anot jo, „darbiečiams“ teks apsispręsti dėl opozicijos inicijuojamos interpeliacijos koalicijos partnerių „tvarkiečių“ deleguotam aplinkos ministrui Kęstučiui Trečiokui. V.Mazuronis neatmetė galimybės, kad bus kalbama apie vadinamojo Vijūnėlės dvaro istoriją, vykusius mokytojų streikus.

„Manau, aptarsime visų mūsų deleguotų ministrų ir Seimo narių darbą“, – BNS sakė V.Mazuronis.

Anksčiau Darbo partijos taryba yra patvirtinusi 39 kandidatus vienmandatėse apygardose ir 71.

Pats V.Mazuronis neketina balotiruotis vienmandatėje apygardoje, jis sakė dar neapsisprendęs ir dėl kandidatavimo partijos sąraše.

„Esu vienintelis partijos atstovas Europos Parlamente, Viktoras Uspaskichas yra išėjęs iš partijos, reikia įvertinti visus pliusus ir minusus“, – teigė V.Mazuronis.

Darbo partija Seime dabar turi 29 atstovus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius