-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 26

„Darbiečiai“ siūlo L.Graužinienei dalyvauti prezidento rinkimuose

Vasario 26 d. vakare posėdžiudamas Darbo partijos prezidiumas įvertino Europos komisarės Dalios Grybauskaitės apsisprendimą dalyvauti prezidento rinkimuose ir nusprendė, kad Darbo partija turi geresnę kandidatę į šį svarbų postą.
L.Graužinienė.
L.Graužinienė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Darbo partijos prezidiumas pasiūlė partijos vicepirmininkei, Seimo Audito komiteto pirmininkei Loretai Graužinienei dalyvauti rinkimuose į Lietuvos Respublikos prezidento postą, teigiama Darbo partijos pranešime spaudai.

„Neslėpsiu, jeigu D.Grybauskaitė būtų nusprendusi nedalyvauti prezidento rinkimuose, mes savo kandidato gal ir nebūtume kėlę, tačiau ji yra labai stiprus varžovas, todėl konkuruoti su ja mums bus iššūkis ir garbė. Mes manome, kad galime pasiūlyti geresnę alternatyvą Lietuvai. L.Graužinienė įrodė, kad yra komandos narys. Pagal išsilavinimą ji yra ekonomistė, auditorė, penktus metus dirba Seimo audito komitete, geriau išmano Lietuvos ūkio problemas. Manome, kad Loreta būtų puiki prezidente“, — sakė Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas.

L.Graužinienė padėkojo partijos kolegoms už tokį garbingą pasiūlymą ir paprašė duoti laiko apsispręsti. Anot parlamentarės, prieš priimdma sprendimą turi pasitarti su šeima — vyru ir vaikais. L.Graužinienės kandidatūrai dar turės pritarti Darbo partijos taryba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius