Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 10 23

Darbo partiją į užribį nuvedęs Valentinas Mazuronis nusprendė dalyvauti prezidento rinkimuose

Europarlamentaras, buvęs Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis pirmadienį paskelbė, kad dalyvaus 2019 metais įvyksiančiuose prezidento rinkimuose.
Valentinas Mazuronis
Valentinas Mazuronis / V.Mazuroio nuotr.

„Užkniso tai, kas šiandien vyksta Lietuvoje“, – rašoma politiko paskyroje paskelbtoje nuotraukoje, kurioje – pats būsimas kandidatas susigraudinusiu veidu.

V.Mazuronis savo programą žada pristatyti kitų metų pavasarį.

Europarlamentaras nesėkmingai vedė Darbo partiją į Seimo rinkimus, o po katastrofiško dalyvavimo juose pasitraukė iš partijos.

Po pusantrų metų vyksiančiuose Lietuvos prezidento rinkimuose daugiausia gyventojai norėtų balsuoti už premjerą Saulių Skvernelį, po jo rikiuojasi ekonomistas Gitanas Nausėda ir Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, rodo naujienų agentūros BNS užsakymu rinkos tyrimų kompanijos RAIT atlikta apklausa.

Rinkimuose ketina dalyvauti ir konservatoriams priklausantis buvęs Europos Sąjungos ambasadorius Rusijoje Vygaudas Ušackas, bet kol kas neaišku, ar jis dalyvaus kaip partijos kandidatas, ar savarankiškai.

Tarp galimų kandidatų artėjančiuose 2019 m. prezidento rinkimuose minimas ir Pramonininkų konfederacijos vadovas Robertas Dargis, Seimo narys Lietuvos centro partijos pirmininkas Naglis Puteikis, Seimo narė Aušra Maldeikienė.

„Valstiečių“ pirmininkas Ramūnas Karbauskis yra sakęs, kad partija turės savo kandidatą prezidento rinkimuose, tačiau kas jis – dar neatskleidžia.

Ilgametis „valstiečių“ narys V.Pranckietis per savo atstovus LRT.lt perdavė, kad kalbėti apie galimybę dalyvauti prezidento rinkimuose dar yra per anksti ir jis šiuo klausimu dabar negalįs nieko atsakyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius