Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 12

Darbo skelbimas: ieškomi trys sekso ekspertai. Kiek jie uždirbs?

„Sekso ekspertai ne tik maloniai dirba, bet ir užsidirba“, – rašoma šią savaitę internete pasirodžiusiame skelbime. Nuo kada palyginti konservatyvioje Lietuvoje ieškoma sekso ekspertų? Ar tai nauja šiuolaikinė profesija, žadanti karjeros galimybes? O gal viso labo lengvas būdas susiteršti reputaciją, juk viešai kalbėti apie miegamojo reikalus reikia ne tik drąsos, bet ir patirties.
Jis ir Ji
Jis ir Ji / Fotolia nuotr.

Skelbimą inicijavusios erotinių prekių prekyba užsiimančios įmonės „AJ prekyba“ direktorius Aivaras Jakulevičius tikina puikiai suprantantis, kad nuo erotikos iki vulgarumo – tik vienas žingsnis.  

Todėl darbo pasiūlyme potencialių sekso ekspertų prašoma atsiųsti iki dviejų minučių trukmės video prisistatymą su patarimu, suteikiančiu seksualiniam gyvenimui prieskonių. „Būk subtilus, provokuojantis, bet jokiu būdu ne vulgarus“, – įspėjama.

Ragina neperžengti padorumo ribos

Iš viso ieškomi trys vadinamieji sekso ekspertai – būsimi linksmų ir intriguojančių video reportažų herojai, kurie gali ir nori drąsiai prieš kamerą kalbėti apie lovos reikalus.

Norime žmones padrąsinti paįvairinti savo seksualinį gyvenimą ir priminti, kad siekti malonumo yra normalu.

Nugalėtojams reikės kartą per mėnesį sudalyvauti reportažų, kuriuose kartu su kolegomis jie aptarinės pikantiškas temas, filmavime. Be to, gali tekti atlikti žmonių apklausas gatvėse, rengti konkursus ir atsakinėti į žiūrovų klausimus.

„Norime susikoncentruoti ties erotikos sritimi, tačiau neperžengti ribos, todėl temos, aptariamos reportažuose, jokiu būdu nebus vulgarios. Tiesiog norime žmones padrąsinti paįvairinti savo seksualinį gyvenimą ir priminti, kad siekti malonumo yra normalu.

Matau, kad yra žmonių, kurie nebijo kalbėti apie seksą su draugais. Manau, rasis ir tokių, kurie ryšis prabilti apie jį ir viešai, parodydami savo veidą, nesigėdydami intymių temų“, – portalui 15min.lt sakė A.Jakulevičius.

Jis ir Ji
Jis ir Ji

Nebus nei nuogybių, nei sekso žaislų reklamos?

Penktadienį jis dar nebuvo sulaukęs nė vieno video prisistatymo. Tačiau skambučių ir pasiteiravimų, kokius reikalavimus turėtų atitikti sekso ekspertas, esą netrūksta.

A.Jakulevičius aiškina, kad specialus pasirengimas ar akademinės seksologo žinios nėra būtinos.

„Rengsime ne medicinines temas, o gyvenimiškų pokalbių ciklą. Nuogybių reportažuose nebus, neaptarinėsime ir sekso pozų technikos. Nereklamuosime konkrečių sekso prekių – tai nėra mūsų tikslas. Tiesiog siekiame temos apie seksualinį gyvenimą populiarinimo – ir tiek“, – sakė A.Jakulevičius.

Nuogybių reportažuose nebus, neaptarinėsime ir sekso pozų technikos. Nereklamuosime konkrečių sekso prekių – tai nėra mūsų tikslas.

Laikai, kai žmonės mylėjosi tamsoje, o vaikai gimdavo kopūstuose, esą jau seniai praėjo.

Video reportažų ciklas turėtų atsidurti „Youtube“ ir „Facebook“.

Pirma garbė, po to gal bus ir atlygis

Tai kiek gi turėtų uždirbti taip atkakliai ieškomas sekso ekspertas? Kalbai pasisukus apie atlygį, A.Jakulevičius nebuvo toks konkretus. Esą viskas priklausys nuo video reportažų sėkmės, matuojamos peržiūrų skaičiumi.

„Tada ir spęsime, ar tai bus nuolatinis projektas, ar viso labo keli reportažai. Tiesą sakant, atrankos nugalėtojai iš pradžių turės daugiau žinomumo nei finansinės naudos. Pirma patirtis, matomumas, o paskui jau ir atlygis“, – aiškino A.Jakulevičius.

Ar seksologo paieškos – dar vienas bestseleriu tapusio erotinio romano „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ (Fifty Shades of Grey – angl.) „efektas“?

Portalas 15min.lt jau rašė, kad pikantiškomis sadomazochistinėmis scenomis pagardinta britės E.L.James trilogija „Penkiasdešimt atspalvių“ išlaisvina ir lietuvius – šalyje pastebimai išaugo erotinių prekių paklausa

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius