Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 05 /16:27

Daugiabučio namo gyventojai Kaune trečią parą – be elektros

Šilti drabužiai ir žvakės – tokia dabar yra Kaune, Prancūzų gatvės 32-ajame name gyvenančių žmonių kasdienybė. Nuo penktadienio vakaro, įvykus gedimui elektros skydinėje, gyventojai liko be elektros. Tiesa, atvykę avarinės tarnybos darbuotojai pakeitė saugiklius ir elektra vėl atsirado, tačiau, kaip netrukus paaiškėjo, trumpam.
Elektros skydinėje kilo gaisras
Elektros skydinėje kilo gaisras / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Gyventojų teigimu, namą administruojančios įmonės „Būsto valda“ darbuotojai tik apžiūrėjo gedimą ir nieko nesutvarkė, pažadėję remontu pasirūpinti šeštadienio rytą. Kaip ir žadėjo, įmonės darbuotojai atvyko, tačiau paprašė žmonių pakentėti iki pirmadienio. Gyventojams neliko kito pasirinkimo, kaip tik sutikti, tačiau elektros skydinė į meistrų pageidavimus neatsižvelgė. Joje šeštadienio popietę kilo gaisras. Atskubėjo keturios ugniagesių mašinos.

Elektros skydinė visiškai sudegė. Ją teks remontuoti iš pagrindų. Pirmadienį atvažiavę „Būsto valdos“ darbuotojai žadėjo įjungti elektrą pirmadienį.

„Juk jau penktadienį buvo aišku, kad elektra buvo dingusi ne todėl, kad visi namo gyventojai vienu metu įjungė elektros prietaisus, o gedimas yra rimtesnis. Jei būtų kažkas paprasto, saugikliai išsijungia automatiška, o skydinėje juk matėsi apdegę laidai. Reikėjo iš karto tvarkyti“, – 15min.lt pasakojo Prancūzų 32-ojo namo gyventojai.

Daugiabutyje gyvenanti Irena Jasiūnienė skundėsi, kad žmonės patiria daug nepatogumų: neveikia nei šaldytuvai, nei mikrobangų krosnelės, nei laidiniai telefonai, nėra interneto. Butuose – šalta, maistą gyventojai pasigamina ant dujinių viryklių.

I.Jasiūnienę labiausiai piktinasi atsakingų darbuotojų atsainumu, nenoru bendrauti su gyventojais. „Tik kai kreipėmės į žiniasklaidą, požiūris pasikeitė“, – teigė moteris. Ji, kaip ir kiti gyventojai, nesupranta, kas apžiūrėjo elektros skydinę ir yra atsakingi už gedimo pašalinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius