-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 09

Daugiausia lėšų valdininkų mokymams išleido Užsienio reikalų ministerija

Pirmąjį šių metų pusmetį savo kvalifikaciją kėlė šimtai ministerijose dirbančių valdininkų, kurie žinias gilino ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.
Užsienio reikalų ministerija
Užsienio reikalų ministerija / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Daugiausia pinigų darbuotojų mokymams – daugiau kaip 1 mln. litų ES ir biudžeto lėšų – išleido Užsienio reikalų ministerija (URM), rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

Kaip dienraščiui nurodė URM Visuomenės informavimo skyrius, beveik visi mokymai buvo skirti pasirengimui pirmininkauti ES Tarybai užbaigti

Ūkio ministerija už darbuotojų mokymus per pirmąjį pusmetį sumokėjo apie 573 tūkst. litų nacionalinio biudžeto ir ES paramos lėšų. Finansų ministerijos darbuotojų mokymams panaudota 22,1 tūkst. litų.

Žemės ūkio ministerija darbuotojų mokymams išleido 88,3 tūkst. litų, Susisiekimo ministerija – 67 tūkst. litų, Vidaus reikalų ministerija – 19,2 tūkst. litų, Švietimo ir mokslo ministerija – apie 16,8 tūkst. litų, Teisingumo ministerija – 13 tūkst. litų, Krašto apsaugos ministerija – 8,9 tūkst. litų, Sveikatos apsaugos ministerija – 9,4 tūkst. litų, Socialinės apsaugos ir darbo ministerija – 5,7 tūkst. litų, Kultūros ministerija – 1,7 tūkst. litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius