Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 10

Dėl 3-iojo troleibuso gedimo pusvalandį buvo užblokuota Vilniaus Šeimyniškių gatvė

Šįryt apie 9.30 valandą Vilniuje šalia Lvovo stotelės 3-iojo numerio troleibusas užblokavo Šeimyniškių gatvės eismą. Norinčios pravažiuoti mašinos ir viešasis transportas turėjo kirsti dvigubą ištisinę liniją, susidarė nemažos spūstys. Eismą reguliavo techninės pagalbos darbuotojai.
Kontaktinio tinklo remonto darbai sostinės Šeimyniškių g.
Kontaktinio tinklo remonto darbai sostinės Šeimyniškių g. / Įvykio liudininko nuotr.

Savivaldybės įmonės „Susisiekimo paslaugos“ viešųjų ryšių ir komunikacijos specialistas Tomas Šiuškus teigia, kad pirmadienio rytą kilusi problema buvo sutvarkyta maždaug per pusvalandį.

„3 troleibusas buvo sugedęs, todėl kitos mašinos ir autobusai bei troleibusai apvažinėjo tą vietą. Keleiviai buvo išlaipinti. Kadangi gatvė judri, buvo susidariusios spūstys. Po to techninė pagalba nutempė troleibusą į troleibusų parką“, – sakė T.Šiuškus.

Jis pridūrė, kad techninė pagalba dirbo operatyviai: „Techninė pagalba išvažiuoja iškart, kai tik sužino apie gedimą. Kadangi Lvovo stotelė nuo Antakalnyje esančio autobusų parko nėra labai nutolusi, užtruko 10–15 minučių, kol ji buvo vietoje.“

Koks tiksliai buvo troleibuso gedimas, SĮ „Susisiekimo paslaugų“ atstovas negalėjo atsakyti. 15min skaitytojo užfiksuotose nuotraukose matyti, kad techninės pagalbos tarnybai įvykio vietoje teko tvarkyti ir kontaktinį tinklą, iki kurio meistrai pakilo specialiu keltuvu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius