Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 22

Dėl audros Vilniaus policijos pareigūnams padaugėjo darbo

Dėl ketvirtadienį Lietuvoje siautusios audros padaugėjo darbo Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams, devynis kartus vykusiems į iškvietimus dėl vėjo nešamų daiktų apgadintų automobilių.
Vilnius po audros
Vilnius po audros / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, apie 16.55 val. Ševčenkos g. ant automobilio „Mercedes Benz“; 19.11 val. Savanorių pr., ant kieme stovėjusio „Renault“; 19.15 val. Trakų g., ant „Lexus“ nukrito lūžusios medžių šakos ir apgadino šiuos automobilius.

Apie 17.57 val. Didžiojoje g., ant automobilio „Renault“; 20.11 val. A. Mickevičiaus g., ant „Ford“ nukrito lūžę medžiai.

Žirmūnuose g. vėjas iš statybvietės nupūtė statybines medžiagas, kurios apgadino namo kieme stovinčius automobilius „Lancia“ ir „Ford“. 17.20 val. Viršuliškių skg. stiprus vėjas autoserviso įmonėje nupūtė automobilio kapotą ir apgadino greta stovėjusį „Audi A6“.

Apie 23.47 val. Savanorių pr. vėjo nupūsta prekybos palapinė apgadino „Toyota Avensis“. 17.14 val. Žirmūnų g. vėjas pakėlė prekių vežimo paletes, kurios atsitrenkė į automobilį ir jį apgadino.

Apie 18.36 val. Vilniaus aps., Širvintų raj., Lipkuvos miške ant kelio gulintis, vėtros nulaužtas medis kliudė eismui, todėl į įvykio vietą turėjo atvykti policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius