Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 11 22

Dėl COVID-19 prieš savaitę uždarytas Registrų centro padalinys Panevėžyje atnaujina veiklą

Dėl darbuotojams nustatyto koronaviruso prieš savaitę uždarytas Registrų centro padalinys Panevėžyje nuo pirmadienio atnaujiną veiklą ir aptarnaus klientus fiziškai.
Registrų centras
Registrų centras / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Registrų centras taip pat ragina žmones naudotis elektroninėmis paslaugomis, o vizitą į padalinį rinktis tik neatidėliotinais atvejais, sakoma pranešime.

„Daliai darbuotojų sugrįžus iš priverstinės izoliacijos vėl galima fiziškai aptarnauti panevėžiečius, tačiau ir toliau juos raginame vengti nebūtino kontakto, išnaudoti mūsų teikiamų nuotolinių paslaugų privalumus, o vizitą rinktis tik esant būtinybei“, – sako Registrų centro Klientų aptarnavimo direktorė Daiva Karaliūnienė.

Anot pranešimo, prieš atnaujinant fizinį klientų aptarnavimą Panevėžio klientų aptarnavimo padalinio patalpos buvo papildomai išvalytos, atlikta pilna vidaus dezinfekcija.

Keliems Registrų centro Panevėžio padalinio darbuotojams nustačius COVID-19, šis padalinys nuo lapkričio vidurio buvo laikinai uždarytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius