Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 29

Dėl E.Žiobienės ateities – nežinia

Edita Žiobienė tęsia savo darbą kaip vaiko teisių apsaugos kontrolierė ir nekomentuoja, ar imsis kokių nors veiksmų, kad Seimas grįžtų prie jos atsistatydinimo pareiškimo svarstymo.
E.Žiobienė tvirtina, kad ir išsilavinę žmonės skyrybų metu labiau galvoja ne apie tai, kaip jie atrodo vaiko akyse, o apie asmenines nuoskaudas.
E.Žiobienė / BFL/Karolio Kavolėlio nuotr.

Prieš dvi savaites Seimo plenariniame posėdyje nebuvo pritarta, kad būtų svarstomas E.Žiobienės atsistatydinimo pareiškimas, rašoma dienraštyje „Kauno diena“. Tuomet ji sakė dar svarstysianti, ką daryti: toliau eiti šias pareigas, rašyti naują pareiškimą ar laukti, kol Seimas galbūt imsis ankstesnio svarstymo.

Tačiau E.Žiobienė atsisako atsakyti į žurnalistų klausimus, ką ketina daryti toliau. Ji žada tai pranešti spaudos konferencijoje. Tačiau kada ji galėtų būti surengta, E.Žiobienė nesako. Tiesa, vienoje televizijos laidoje E.Žiobienė sakė neketinanti rašyti dar vieno atsistatydinimo pareiškimo, nes tai esą būtų neprofesionalu.

Seimas pats neketina grįžti prie klausimo dėl E.Žiobienės atsistatydinimo pareiškimo svarstymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius