Taip pat neprisilaikoma higienos reikalavimų, nekokybiškai valomos mėsos svarstyklės, laikų nėra atjungiami ir išvalomi šaldikliai, šaltų patiekalų šaldytuvo lentynos pažeistos korozijos, dezinfekcinis skystis be tinkamumo vartoti termino, darbo vietose nepakabintos jo naudojimo instrukcijos.
Patikrinimo metu buvo atrinkti nuoplovų mėginiai nuo gamybinio inventoriaus bei darbuotojų rankų. Gavus tyrimų atsakymus paaiškėjo, kad nuoplovų mėginiuose, paimtuose nuo svarstyklių žaliai mėsai, dubens salotų maišymui, šaldytuvo lentynos bei konditerinių svarstyklių aptiktos koliforminės bakterijos.
Vilniaus valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininko sprendimu, restorano veikla laikinai sustabdyta, neženklinti produktai uždrausti naudoti. Įmonei nurodyta maisto tvarkymo patalpas dezinfekuoti ir išplauti. Už nustatytus pažeidimus pagal LR Administracinių teisės pažeidimų kodeksą įmonės atsakingam asmeniui skirta 800 litų bauda.