Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 28

Dėl kauniečių sveikatai pavojingo triukšmo V.Juozapaitis kreipėsi į susisiekimo ministrą

Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narys profesorius Vytautas Juozapaitis kreipėsi į susisiekimo ministrą Jaroslavą Narkevičių dėl Kaune esančio Alfonso Meškinio vardo tilto rekonstrukcijos, rašoma pranešime žiniasklaidai. Parlamentaras pažymi, jog į jį kreipėsi nusivylę kauniečiai, kurie skundžiasi dėl padidinto triukšmo, trukdančio darbui, poilsiui, kuris neigiamai atsiliepia jų gyvenimui.
Alfonso Meškinio tiltas Kaune
Alfonso Meškinio tiltas Kaune / Aliaus Koroliovo nuotr.

Greta ypatingai intensyvaus eismo automagistralės gyvenančių miestiečių nusiskundimai kelia įtarimų, jog viršijami nustatyto leidžiamo triukšmo lygio rodikliai.

Seimo narys V.Juozapaitis kreipimesi į susisiekimo ministrą prašo pateikti išsamią informaciją apie A.Meškinio vardo tilto rekonstrukcijos eigą, planuojamų darbų pabaigą, sąmatą bei informuoti, ar yra projekte numatytos priemonės žmonių sveikatai kenksmingo triukšmo sumažinimui, kad ir akustinės triukšmo apsaugos sienelės ar kitos priemonės?

„Atliepdamas Kauno gyventojų, reziduojančių minėto tilto prieigose lūkesčius ir išsakytą nerimą, kreipiuosi į susisiekimo ministrą ir prašau išsamios informacijos, ar tikrai skiriamas deramas dėmesys ne tik techniniams tilto rekonstrukcijos duomenims, bet ir gyventojų sveikatos apsaugai nuo kenksmingo triukšmo“, – pažymėjo prof. V.Juozapaitis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius