Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 01 06

Dėl komentarų apie „flyLAL“ – tyrimas

Teisėsaugos institucijos pradėjo tyrimą dėl tikrovės neatitinkančių, šmeižikiško pobūdžio komentarų interneto tinklalapiuose apie bendrovę „flyLAL-Lithuanian Airlines“ bei su ja susijusius asmenis.
„flyLAL“
„flyLAL“ / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Nuo 2008 metų vasaros interneto naujienų portaluose pastebėtas sistemingas komentarų, skleidžiant šmeižikiškas žinias apie „flyLAL-Lithuanian Airlines“ ir su bendrove susijusius asmenis, srautas. Dėl minėtų komentarų 2008 m. lapkričio mėn. Vilniaus miesto 3-iasis policijos komisariatas pradėjo ikiteisminį tyrimą, rašoma išplatintame pranešime.

Gruodžio pabaigoje internetinėje erdvėje užfiksuota nauja tikrovės neatitinkančių teiginių banga. Dėl šių paskleistų tendencingų komentarų taip pat bus kreiptasi į teisėsaugos institucijas, siekiant nustatyti ir patraukti teisinėn atsakomybėn jų autorius.

„flyLAL-Lithuanian Airlines“ vadovų manymu, sistemingai platinami tikrovės neatitinkantys komentarai daro žalą bendrovės dalykinei reputacijai, žeidžia jos darbuotojų, vadovų bei akcininkų garbę ir orumą.

Kaip šmeižikišką informaciją „flyLAL-Lithuanian Airlines“ vertina teiginius apie neva tyčia išskaidytas įmones, turto pasisavinimą, įmonės skolų padidinimą, nesąžiningą elgesį ir kt. Tuo tarpu įmonės veiklos rezultatai, finansiniai duomenys ir kita informacija akivaizdžiai ir vienareikšmiškai patvirtina, kad tokie komentarai neatitinka tikrovės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius