Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 24

Dėl Naglio Puteikio teiginių Klaipėdos meras kreipėsi į prokurorus bei STT

Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas oficialiai kreipėsi į LR generalinę prokuratūrą bei Specialiųjų tyrimų tarnybą dėl elektroninėje erdvėje paskleistų teiginių apie „milžiniškus kyšius“ Klaipėdos miesto savivaldybės politikams.
Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas
Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Uostamiesčio vadovo kreipimęsi teisėsaugos institucijoms prašoma pradėti tyrimą dėl Seimo nario Naglio Puteikio viešai išsakytų teiginių, jog Klaipėdos miesto  savivaldybės politikams buvo arba yra mokami „milžiniški kyšiai“. Meras teisėsaugos  institucijų prašo paneigti ar patvirtinti tokią informaciją.

„Viešai mestas kaltinimas institucijai, kuriai aš vadovauju. Kyšininkavimo dėmė krenta ant kiekvieno Tarybos nario, tad kaip šios institucijos vadovas negaliu  ignoruoti tokio pareiškimo, juolab jei jis sklinda iš svarbias pareigas einančio asmens – Seimo nario. Kaltinimai kyšininkavimu turi būti pagrįsti įrodymais, kitaip  tai – viešas melas, už kurį įstatymai numato atsakomybę“, – sako Klaipėdos miesto vadovas.

Elektroninius laiškus, pasirašytus Seimo nario Naglio Puteikio bei išsiųstus išpašto dėžutės su jo pavarde, sausio 22-ą gavo Klaipėdos miesto tarybos nariai, dešimtys kitų adresatų. Informacija su šiais teiginiais buvo paskleista ir socialiniuose tinkluose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius