Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 09

Dėl nemokamų džinsų keliasdešimt kauniečių ryžosi nusirengti (nuotraukos, video)

Lietuviai dėl nemokamų daiktų yra pasiryžę bet kam. Tuo buvo galima įsitikinti antradienį ryte apsilankius prekybos centre „Akropolis“, kur būrys pusnuogių drąsuolių šturmavo drabužių parduotuvę.
Akcijos akimirka
Akcijos akimirka / Aliaus Koroliovo nuotr.

Nors parduotuvės „Cipo &Baxx” paskelbta akcija turėjo prasidėti 10 valandą, pirmieji nemokamų džinsų ir marškinėlių norintys kauniečiai prie nuleistų prekyvietės žaliuzių pradėjo rinktis jau 8 valandą ryto. Apie 9.30 valandą prie parduotuvės jau stoviniavo 40–50 drąsuolių. Akcijos dalyviai prie parduotuvės durų nusirengė drabužius ir į eilę stojo apsirengę atsineštus chalatus arba striukes. Keli drąsesni vaikinai akcijos pradžios laukė mūvėdami tik apatines kelnaites.

Nors dalyvauti akcijoje ryžosi beveik vien vaikinai, atsirado ir kelios drąsios merginos. Iki pat akcijos pradžios ir jos metu prie parduotuvės durų budėjo 5 prekybos centro apsaugininkai, o į nuogalių minią spoksojo keliasdešimt žiūrovų. 

10 valandą paskelbus akcijos pradžią, į parduotuvę paeiliui buvo įleidžiama po keturis drąsuolius. Šiems išsirinkus džinsus bei marškinėlius, juos keitė kiti keturi akcijos dalyviai. Nemokamais džinsais bei marškinėliais buvo aprengti 20 pirmųjų parduotuvės lankytojų. Likę nuogaliai turėjo tenkintis 50 Lt vertės parduotuvės dovanų čekiais.

„Apie šią akciją sužinojau internete, papasakojau draugams ir visi nutarėme dalyvauti. Buvo išties linksma. Tam, kad galėčiau ateiti čia, teko praleisti kūno kultūros pamoką. Taip išeina, kad dėl džinsų atsisakiau sporto“, – šypsojosi naujais džinsais ir marškinėliais pasipuošęs 19 metų moksleivis Andrius. Paklaustas ar panašioje akcijoje dalyvautų dar kartą, vaikinas linktelėjo galvą.

 

VIDEO: Nuogaliai Kaune šturmavo parduotuvę

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius