Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 06 /18:44

Dėl nuomonių skirtumų su prezidente Dalia Grybauskaite Prezidentūrą palieka Linas Balsys

Iš prezidentės Dalios Grybauskaitės atstovo spaudai pareigų traukiasi Linas Balsys. Kalbėdamas su 15min.lt jis neslėpė, kad išsiskyrė jo ir prezidentės požiūriai, tačiau detalių atskleisti nenorėjo.
Linas Balsys
Linas Balsys / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Prašymą L.Balsys šalies vadovei įteikė dar penktadienį, D.Grybauskaitė jį patenkino. Pasak LTV naujienų tarnybos, tokį žingsnį jis žengė dėl politinių ir asmeninių priežasčių. Esą nesutapo jo ir D.Grybauskaitės požiūris į valstybės ir visuomenės gyvenimą.

„Ne, konflikto nebuvo, tai ne tokia situacija, kad galima sukonfliktuoti. Aš negaliu komentuoti jokių konkrečių atvejų. Tai yra mano išvada, mano apsisprendimas ir motyvacija. Jokių detalių, jokių smulkmenų aš komentuoti negaliu“, – 15min.lt kalbėjo L.Balsys.  

Jis teigė nežinantis, kada įsigalios potvarkis dėl jo atleidimo. „Tačiau aš jau dabar laikau save nedirbančiu“, pridūrė L.Balsys.

Jis teigė naujo darbo dar nesižvalgantis, pasiūlymų negavęs. Kol kas planuoju nieko neveikti. Pailsėsiu, pamąstysiu“, – teigė L.Balsys. Jis D.Grybauskaitės atstovu dirbo nuo jos kadencijos pradžios. L.Balsys D.Grybauskaitei talkino ir rinkimų kampanijos metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius