-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 04

Dėl paskleistų gandų apie „Akropoliuose“ grobiamus vaikus apklausta kretingiškė spruko nuo žurnalistų

Trečiadienį Kretingos policijos komisariate apklausta vietos gyventoja dėl virtualioje erdvėje pasklidusios istorijos apie neva prekybos centre „Akropolis“ grobiamus vaikus.
Dėl pasklidusių gandų apklausta kretingiškė po apklausos, tik išėjusi iš komisariato, ėmė bėgti nuo žurnalistų.
Dėl pasklidusių gandų apklausta kretingiškė po apklausos, tik išėjusi iš komisariato, ėmė bėgti nuo žurnalistų. / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Kretingiškė Audrė Kontrimaitė beveik pusantros valandos praleido policijos komisariate. Vėliau 37-erių moteris, kuri, kaip teigiama, niekur nedirba, išeidama iš pastato išsyk pasileido bėgti nuo žurnalistų. Tik atvėrusi komisariato duris ji ėmė šaukti, jog nieko nesakys ir pasileido bėgti per kiemus.

Kaip 15min.lt teigė Klaipėdos miesto apylinkės prokuratūros prokuroras Simonas Genys teigė, kad moteriai dar nėra pareikšti jokie kaltinimai. Kartu jis nekomentavo, ar dar bus apklausiama ir daugiau žmonių. „Ši byla išskirtinė, pirmoji tokio tipo byla Klaipėdoje. Yra įvairių versijų, kyla klausimas, kodėl gandai buvo paskleisti apie šį prekybos centrą“, - teigė prokuroras.

Anot jo, istorija yra gana jautri – kalbama apie vaikus, visuomenėje keliamas sąmyšis,kurstomas nepasitikėjimas. Baudžiamasis kodeksas už šitokių gandų skleidimą, numato laisvės atėmimo bausmę iki dviejų metų. 

Prieš porą mėnesių internetinėje erdvėje ėmė sklisti gandai apie neva „Akropolyje“ grobiamus vaikus. Istorijoje liudininke prisistatanti moteris pasakojo, kad mamai stovint eilėje staiga dingo jos vaikas. Kilus sąmyšiui esą buvo uždarytos parduotuvės durys. Po kurio laiko mergaitė rasta tualete, jos galva nuskusta plikai. Virtualioje erdvėje ši istorija pasėjo sąmyšį, imta galvoti, kad vaikus grobia organams. 

Prekybos centro „Akropolis“vadovai, dėl šios istorijos rizikavę verslo reputacija, kreipėsi į prokuratūrą. 

Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr./Po apklausos kretingiakė ėmė bėgti kiemais.
Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr./Po apklausos kretingiškė ėmė bėgti kiemais.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius