-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 19

Dėl pūgos sekmadienį autostradoje Klaipėda-Kaunas nuo kelio skriejo lengvieji automobiliai, stojo vilkikai

Sekmadienį siaučianti pūga autostradoje Klaipėda-Kaunas tikru košmaru pavertė kai kurių vairuotojų keliones. Dėl gausaus sniego nuo kelio skriejo lengvieji automobiliai, stojo vilkikai, formavosi grūstys.
Nuo kelio autostradoje nuskriejęs automobilis
Nuo kelio autostradoje nuskriejęs automobilis / Kadras iš skaitytojo Pauliaus V. filmuotos medžiagos

Redakcija gavo kelias vaizdo medžiagas, iš kurių matyti, kas iš tiesų darėsi autostradoje. Skaitytojas Paulius V. užfiksavo nuo kelio nuskriejusius automobilius. Kai kurios mašinos strigo šalikelės pusnyse, kai kurios trenkėsi į skiriamojoje juostoje esančius atitvarus.

Jau sutemus situaciją autostradoje užfiksavo Pauliaus S. Pasak skaitytojo, užklimpęs vilkikas sudarė nemažą transporto grūstį. Iš paskos sustojus dar keliems vilkikams, pirma eismo juosta visiškai užsikimšo.

Įvykio liudininko Manto nuotr./Avarija Kaune
Įvykio liudininko Manto nuotr./Avarija Kaune

„Eismo sąlygos vakarų Lietuvoje tragiškos, tačiau kuo labiau į rytus, tuo mažiau pusto. Ne autostradoje, Žemaitijoje, keliai labai blogi – tik nuvalo, po 15 minučių vėl užpustyta“,- rašo skaitytojas.

Paulius S. Taip pat informavo, kad greta Vievio apsisukęs vilkikas visiškai užblokavo kelią Kaunas-Vilnius. Eismas greitkeliu sustojo visiškai.

Sudėtinga situacija ir Kaune. Skaitytojas Mantas redakcijai atsiuntė nuotrauką, kurioje matyti slidžioje Kovo 11-osios gatvėje susidūręs autobusas ir lengvasis automobilis.

Lietuvos automobilių kelių direkcija vairuotojus perspėja, kad dėl gausaus sniego ir pūgos eismo sąlygos sudėtingos didžiojoje šalies dalyje. Vairuotojai raginami pasirinkti saugų greitį.

VIDEO: ,,Žiemos išdaigos vairuotojams'' Klaipėda - Kaunas
Pasak kelininkų, Šiaulių apskrityje ir Raseinių rajone dėl pripustyto sniego yra ir lengvajam transportui sunkiau išvažiuojamų rajoninių kelių.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis artimiausią naktį visoje Lietuvoje numatomi krituliai, daugiausia sniegas. Rytiniuose rajonuose pasnigs intensyviau. Vietomis laukiama lijundros, plikledžio.

19 val. snigo ir pustė didžiojoje šlies dalyje. Kelininkai praneša, kad pirmadienį ryte šiaurės ir vidurio Lietuvoje gali būti lengvajam transportui neišvažiuojamų rajoninių kelių.

VIDEO: 15min.lt - Autostradą Klaipėda-Kaunas užkimšę vilkikai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius