Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 04

Dėl šiurkščių pažeidimų laikinai sustabdyta kavinės Mažeikiuose veikla

Mažeikių valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba informuoja, kad laikinai sustabdyta UAB „Pikma“ kavinės „Kaštonas“ (Sodų g. 7, Mažeikiai) veikla.
Įmonės administracijai nurodyta pašalinti nustatytus trūkumus.
Įmonės administracijai nurodyta pašalinti nustatytus trūkumus. / VMVT nuotr.

Sprendimas laikinai sustabdyti kavinės veiklą buvo priimtas po šios viešojo maitinimo įmonės patikrinimo, kurio metu buvo nustatyta šiurkščių pažeidimų.

Kavinėje „Kaštonas” buvo nesilaikoma savikontrolės sistemos reikalavimų. Patikrinimo metu rasta žaliavų be ženklinimo ir įsigijimo dokumentų (sūdyti lašiniai, atšaldyta kiaulienos sprandinė), kurie buvo laikomi netinkamomis sąlygomis, ne šaldymo įrenginyje. Kai kurie patiekalai buvo gaminami ne pagal technologinius aprašymus, patiekalams ruošti naudojami naminiu būdu konservuoti agurkai. Įmonė negalėjo pateikti dokumentų dėl šalutinių gyvūninių produktų tvarkymo. Maisto žaliavų sandėliavimo patalpos buvo netvarkingos, nešvarios, virtuvėje laikomi tušti kiaušinių padėklai, nevalytos daržovės, lašiniai, šalia skutamos bulvės.

Dėl nustatytų pažeidimų Mažeikių valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos sprendimu, kavinės veikla laikinai sustabdyta. Įmonės administracijai nurodyta pašalinti nustatytus trūkumus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius