Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 22

Dėl tilto statybų dingo elektra

Ketvirtadienį popiet dalis šiaurinės Klaipėdos liko be elektros. Energijos tiekimas dingo dėl pėsčiųjų tilto per geležinkelį statybų. Čia buvo pažeistas kabelis.
Šiaurinėje Klaipėdos dalyje elektra dingo pažeidus kabelį statant naująjį viaduką per geležinkelį.
Šiaurinėje Klaipėdos dalyje elektra dingo pažeidus kabelį statant naująjį viaduką per geležinkelį. / G.Kubiliūtės nuotr.
Temos: 1 Viadukas

„Statybininkams vykdant pėsčiųjų perėjos per viaduką rekonstrukciją – žemės kasimo darbus – Klaipėdos mieste, Liepų, Šaulių gatvėse bei Lietuvininkų aikštėje buvo laikinai nutrauktas elektros energijos tiekimas“, – „15min“ sakė bendrovės VST Klaipėdos miesto skyriaus viršininkas Tomas Jurgutis.

Avarija įvyko apie 14 valandą. Be elektros daugiau kaip valandai buvo likę apie 700 bendrovės VST klientų. Be elektros liko ne tik gyventojai, bet taip pat ir parduotuvės, įstaigos. Bendrovės brigados operatyviai nustatė pažeistą kabelio vietą. Anot T.Jurgučio, jau 15.20 val. visiems klientams buvo atkurtas elektros energijos tiekimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius